duminică, 6 mai 2012

Câștigătorii Campaniei Hai pe Net! - 2012



    Mulțumesc IREX România,  Bibliotecii Județene ”Ștefan Bănulescu” Ialomița și Primăriei Miloșești pentru sprijinul acordat în lansarea Campaniei Hai pe Net! - 2012.


    Mulțumesc PRIETENILOR bibliotecii care au participat și susținut campania pe toată durarata ei. 


   Eforturile noastre comune ne-au adus un frumos și atractiv premiu: Microsoft KinectBundle cu Xbox 360 și materiale inscripționate cu sigla campaniei. 


  Mulțumesc Fundației EOS România  în numele tuturor celor care vor folosi acest echipament.
 
Categoria Cea mai sugestivă fotografie
Premiul I se acordă d-nei Maria Ștefan de la Biblioteca Miloșești din județul Ialomița, pentru fotografia care a surprins cel mai bine Primul Click.
Premiul II se acordă d-nei Georgeta Topan de la Biblioteca Județeană Octavian Goga din Cluj Napoca, Activități dedicate seniorilor și implicării lor în utilizarea noilor tehnologii.
 Premiul III se acordă d-nei Dana Tipei de la Școala cu clasele I-VIII Anișoara Odeanu din localitatea Lugoj, județul Timiș pentru surprinderea activității derulate de elevii școlii Învățare inter-generațională.

Categoria Cea mai relevantă poveste de succes
Premiul I d-nei Antonela Sofia Barbu de la Biblioteca Mediaș din județul Sibiu –pentru Activitățile dedicate seniorilor și grupurilor vulnerabile,  surprinse atât în fotografii, cât și video și în format text. 
Premiul II d-nei Ioana Goran de la Biblioteca Păușești – Măglași din județul Vâlcea – Povestea unui tânăr pentru care Internetul a devenit un prieten de nădejde și l-a ajutat în găsirea informațiilor pentru tratarea bolii lui.
Iar Premiul III merge către d-na Elena Odăianu de la Biblioteca Dumbrăvița din județul Brașov, pentru povestea “De la utilizator la voluntar în Campania Hai pe net!” pentru coordonarea și motivarea voluntarilor în scopul atragerii cât mai multor persoane excluse digital. 
Categoria Cel mai bun video
PREMIUL I se acordă d-nei Ramona Humeniuc de la Liceul Teoretic Teiuș din județul Alba pentru desfăşurarea activităţilor şi utilizarea instrumentelor dedicate tuturor grupurilor ţintă propuse în Ghidul de derulare din cadrul campaniei Hai pe Net! Implicarea tinerilor şi a voluntarilor în activităţile desfăşurate pentru navigarea pe Internet a seniorilor, primul click al acestora, şi totodată testarea competenţelor TIC raportate la cererea angajatorilor prin intermediul aplicaţiei Skillage.
  PREMIUL II merge către Biblioteca Comunală Pietrari, judeţul Vâlcea, d-nei Crina Popescu pentru realizarea de activităţi TIC specifice fermierilor. Profesori, părinţi şi copii au fost reuniţi la bibliotecă pentru a li se comunica informaţii referitoare la Siguranţa şi securitatea online şi a pericolelor pe care le putem întâlnii atunci când ne aflăm în spaţiul virtual. Tinerii şi-au testat abilităţile TIC utilizând aplicaţia Skillage, iar seniorii au avut parte de un schimb inter-generaţional.
 PREMIUL III se acordă Bibliotecii Publice Locale Grădiștea din județul Vâlcea – d-nei Diana și d-lui Ilie Fîrtat pentru implicarea cât mai multor membrii ai comunităţii, organizarea şi coordonarea campaniei în cadrul bibliotecii, pentru atingerea obiectivelor şi atragerea unui număr mai mare de localnici decât fusese prevăzut iniţial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu