marți, 22 octombrie 2013

Din "Suflet" de Bărăgan

Album foto

        La iniţiativa dnei Simona Dinu preşedinta subfilialei de Cruce Roşie Miloşeşti, în săptămâna 7-12 oct. 2013 s-au colectat din poartă în poartă cereale de la oamenii cu suflet mare ai comunei Miloşeşti (Miloşeşti, Nicoleşti şi Tovărăşia). Cerealele adunate (aproximativ 15 tone) şi coletele cu alimente şi îmbrăcăminte (colectate de filiala de Cruce Roşie Slobozia) au fost direcţionate , cu sprijinul Crucii Roşii Galaţi, către com. Corod. Cele patru sate ale comunei au fost măturate de apă la începutul lunii septembrie: 173 case deteriorate în proporţie de 90%. Majoritatea celor rămaşi pe drumuri sunt bătrâni peste 60 de ani care nu mai au putere să reia viaţa de la început. Au primit donaţii din alte părţi în alimente, haine şi pături dar pentru animalele şi păsările rămase ne-am gândit doar noi, oamenii din Miloşeşti.
    Această acţiune a fost sprijinită în totalitate de dnul. primar Nelu Chiţoiu şi dnul. viceprimar Titi Mangiurea ai comunei noastre aceştia solicitând donaţii de la asociaţiile agricole de pe raza comunei totodată punând la dispoziţie şi oamenii cu căruţe, beneficiari ai ajutorului social.
   Dnul. Gheorghe Sturzoiu a asigurat transportul gratuit al cerealelor punând la dispoziţie un camion de 20 tone pe o perioadă de două zile.
   O cantitate importantă de cereale colectate a venit din partea asociaţiilor agricole: ing. Nistor Ionuţ (Tovărăşia), ing. Dogaru Vasile (Miloşeşti), Zeca Marian (Miloşeşti), Trifu Dumitru (Miloşeşti), ing. Negroiu Traian (Tovărăşia), Mângâţă Vasile (Tovărăşia), Enache Nicolae (Nicoleşti), Trifu Valentin (Nicoleşti), Dinu Ştefan (Miloşeşti).
    Subfiliala de Cruce Roşie Miloşeşti mulţumeşte din suflet tuturor participanţilor la această acţiune umanitară!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu