vineri, 8 octombrie 2010

PRIETENI VECHI LA VREMURI NOI

       Clasa a VIII-a B s-a programat prima pentru sesiunea de cunoaştere a Programului BIBLIONET şi de utilizare al celui mai nou şi modern serviciu de bibliotecă CIP (Calculatoare cu Internet pentru Public). Poate nu întâmplător acest lucru având în vedere că la sfârşitul clasei a VII, în ziua în care se acordau premiile la învăţătură, unii dintre ei au ales să participe la deschiderea Centrului de Formare Biblionet din cadrul Bibliotecii Judeţene "Ştefan Bănulescu" Ialomiţa  însoţiţi de mine şi de D-nul Primar Vasile Zeca. Cu ocazia aceea  i-au cunoscut pe reprezentanţii IREX pentru România: Paul Andre Baran - Director, Scott Andersen - Director adjunct şi Mathew Vanderwerff reprezentant Washington D.C. şi au acordat un interviu Postului de Radio Antena Satelor.


    Astăzi au aflat mai multe amănunte despre acest nou serviciu şi s-au arătat încântaţi (mai ales când le-am prezentat blogul bibliotecii) chiar dacă doar 5 elevi nu au calculator acasă ceilalţi având şi internet; probabil vor folosi mai mult facilităţile de scanare,  printare şi videoproiecţie, neexcluzând, bineînţeles, serviciile tradiţionale de împrumut şi lectură în bibliotecă.
      În vederea popularizării Programului Biblionet am distribuit pliante participanţilor.
   Săptămâna viitoare continuă seria  sesiunilor de orientare în bibliotecă şi cunoaştere a serviciului CIP .

Un comentariu:

  1. Nu pot să mulțumesc suficient serviciului de finanțare lemeridian și să-i anunț pe cât de recunoscător sunt pentru toată asistența oferită de dvs. și de personalul echipei dvs. și aștept cu nerăbdare să le recomand prietenilor și familiei în cazul în care au nevoie de consultanță sau asistență financiară. Împrumut de afaceri .Via Contact:. lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.com. WhatsApp ... + 19893943740. Mențineți treaba excelentă.
    Mulțumesc, Busarakham.

    RăspundețiȘtergere