vineri, 1 aprilie 2011

MUGURI PE HÂRTIE

Sub acest generic s-a desfăşurat activitatea culturală organizată de clasele primare în cadrul protocolului de colaborare cu biblioteca. Elevii clasei a II-a, sub îndrumarea d-lui înv. Valentin Popescu au prezentat un colaj de versuri si compuneri în rezonanţă cu anotimpul care doar a început-PRIMĂVARA-.

Cei din cls. a IV-a, înv. Tinca Simion, s-au prezentat în faţa colegilor cu poezii compoziţie proprie într-o primă lecturare. 
Copiii au cântat şi au vizionat videoclipuri cu melodii pentru copii.



 În încheiere copiii şi-au prezentat desenele care vor fi expuse într-o expoziţie la şcoală.

2 comentarii:

  1. „Benjamin Briel Lee a fost foarte profesionist în orice moment, ținându-mă la curent cu tot ce se întâmpla, dacă aveam întrebări, el era întotdeauna disponibil să răspundă. Aceasta a fost prima mea achiziție de locuințe, nu știam prea multe despre procesul de împrumut, el a făcut foarte ușor să înțeleagă lucrurile despre care aveam întrebări. Mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu el. ”
    Este un agent de împrumut care lucrează cu un grup de investitori care sunt dispuși să finanțeze orice proiect sau să vă împrumute orice sumă cu o dobândă foarte scăzută. Contactați Benjamin Briel Lee E-mail: Lfdsloans@outlook.com
    Numărul aplicației Whats: + 1-989-394-3740.

    RăspundețiȘtergere