joi, 7 iunie 2012

CĂRȚI ONLINE PENTRU UTILIZATORII BIBLIOTECII

     Biblioteca noastră a devenit parteneră a Proiectului ”Cărți online pentru biblioteci” printr-un Acord de parteneriat cu Editura eLiteratura și Editura Coresi. Scopul parteneriatului este promovarea cărților electronice în rândul cititorilor prin intermediul bibliotecilor din rețeaua Biblionet.
    Biblioteca va primi gratuit 30 de cărți digitale de la cele două edituri și un loc gratuit la cursul online Cărți online pentru biblioteci și va achiziționa cărți online editate de acestea.

   Cursul a fost absolvit cu succes, am primit primele 3 e-cărți gratuite, am achiziționat 4 titluri și sunt în curs de achiziție încă 24 de cărți online.






Cristina, studentă la Sociologie, a făcut primul împrumut de carte online.









Consultați oferta de carte online și solicitați cărțile preferate de la biblioteca noastră.

Un comentariu:

  1. Vreau să vă împărtășesc cu toții aici despre cum îmi obțin împrumutul de la dl Benjamin, care mă ajută cu împrumut de 400.000,00 Euro pentru îmbunătățirea afacerii mele, a fost ușor și rapid atunci când aplic pentru împrumut când lucrurile se înrăutățesc cu afacerea mea dl. Benjamin îmi acordă împrumut fără întârziere. aici este e-mailul domnului Benjamin / contact whatsapp: +1 989-394-3740, lfdsloans@outlook.com.

    RăspundețiȘtergere